Op 9 september 2019 is de Gideonschool in samenwerking met Kappio een buitenschoolse opvang (BSO) gestart. De BSO zit in het (voorheen) zogenoemde ‘’overblijf’’ lokaal.De BSO ruimte is sfeervol ingericht, kinderen kunnen direct uit school rekenen op een uitdagend vrijetijdsaanbod. Er wordt zowel voorschoolse- en naschoolse opvang geboden. Daarnaast is de BSO ook tijdens onze vakanties en studiedagen geopend.

De openingstijden voor de voorschoolse opvang zijn van: 7.15 uur tot 8.30 uur
De openingstijden voor de naschoolse opvang zijn van: 15.00 tot 18.15 uur.

Op de BSO mag je zelf keuzes maken. Je kunt meedoen met een activiteit, een spel of lekker naar buiten. Daarnaast kun je jezelf ook terugtrekken met een tijdschrift of boek.Lianne werkt op de BSO, hier stelt zij zich even voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lianne en ik woon in Lutjebroek. April 2016 ben ik geslaagd voor mijn opleiding pedagogisch medewerker op het Regio College in Purmerend. Ik heb ervaring in het werken op peuterspeelgroepen, kinderdagverblijven, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang. Sinds 8 januari 2018 ben ik werkzaam bij Kappio. Momenteel werk ik op de peuterschool Klavertje vier en de Kuyper Klointjes in Andijk, maar daar is vanaf 26 augustus 2019 BSO Gideon bijgekomen. Ik heb vele cursussen gevolgd, onder andere VVE startblokken, oog voor interactie en EHBO. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, maar buitenspelen vind ik ook erg belangrijk voor de kinderen. Lekker ontspannen na een dag school!

Groetjes, Lianne

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie gaat u naar: www.kappio.nl of, voor specifieke vragen zoals bijvoorbeeld de kosten of kinderopvangtoeslag kunt u contact opnemen met het service bureau van Kappio via 0223-534797

Voor rondleidingen kunt u contact opnemen met Rachel Klok, assistent leidinggevende West-Friesland: 06-12880961 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.