Oudercommissie

De oudercommissie komt ongeveer 6 keer in een jaar bijeen voor een vergadering. Wij fungeren als het aanspreekpunt voor alle ouders over activiteiten die we voor de school organiseren.

De Oudercommissie heeft andere taken dan de Medezeggenschapsraad (MR). De OC houdt zich bezig met activiteiten, en ondersteunt het team daarbij. De Medezeggenschapsraad houdt zich bezig met het beleid dat de school aangaat.

Wij denken mee en helpen met het voorbereiden en uitwerken van allerlei activiteiten binnen de school zoals het innen van de ouderbijdrage, Sinterklaas, Kerst, nationale voorleesdag, Pasen, sportdag voor onder- en bovenbouw, feestelijk versieren van de aula, de jaarlijkse schoonmaak en de schoolreis.

Kortom wij proberen de school zo aan te kleden en om te toveren zodat de kinderen optimaal van het betreffende feest kunnen genieten. Wij zorgen er ieder jaar weer voor om de kosten voor dit feest binnen het budget van de ouderbijdrage te houden.

De inkomsten van de Oudercommissie zijn afkomstig van de jaarlijkse ouder bijdrage van de leerlingen. Zonder deze bijdrage kunnen wij geen feesten en festiviteiten voor de kinderen organiseren.

De oudercommissie bestaat uit de volgende leden:

Brenda (voorzitter), Claudia (penningmeester), Anniek (secretaris),  Renate, Marike, Nina, Andrik, Linda en Sonja.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de taakverdeling of het besteden van de ouderbijdrage kunt u ons altijd aanspreken op het schoolplein of ons mailen op ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na elk schooljaar maakt de OC een jaarverslag.

U kunt hier het jaarverslag over afgelopen schooljaar downloaden:

OC Jaarverslag 2016-2017