De Nieuwsbrief van december is uit. Hierin vindt u o.a. informatie over het sinterklaasfeest, de kerstviering, continuroostrer natuurlijk het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van november is uit. Hierin vindt u o.a. informatie over het schoolfruit, nieuwe rapportenen natuurlijk het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van oktober is uit. Hierin vindt u o.a. informatie over het schoolfruit, de kinderboekenweek en natuurlijk het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via de mail en de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De laatste nieuwsbrief van het schooljaar is uit. Hierin vindt u o.a. informatie over het gymrooster, de laatste aanpassing in de groepsverdeling en uiteraard het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via de mail en de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website. We wensen u in elk geval een fijne zomervakantie en zien u graag weer terug aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Vandaag waren we in het nieuws met muziekonderwijs. RTVNH kwam langs om een reportage te maken om te laten zien hoe dat bij ons is vormgegeven. Er is verschillende groepen gefilmd en ge├»nterviewd. U kunt de reportage hier terugvinden.